Microsoft Office 2021: wat u kunt verwachten (2024)

Rick Akura on

Ontdek wat u kunt verwachten van het nieuwe, aanstaande Office 2021. Bekijk de functies, aankondigingen en speculaties van bedrijfsexperts.

Dit is wat u kunt verwachten van Microsoft Office 2021

Office 2021 is er --- met nieuwe functies en wijzigingen. Microsoft heeft hier nu ruim 18 maanden aan gewerkt en het lijkt erop dat al hun harde werk zijn vruchten gaat afwerpen.

Van AI-integraties tot neurale tekst-naar-spraak: Microsoft kijkt naar de toekomst. We nemen je graag mee door wat je kunt verwachten van het nieuwe Microsoft Office 2021

Dit is wat u moet weten over Office 2021; inclusief een overzicht van de nieuwste preview-release en speculatie over wat we van Microsoft kunnen verwachten!

Wat u kunt verwachten van de nieuwe Office 2021-suite

Dus Microsoft Office 2021 is hier bij ons, je kunt jouw exemplaar verkrijgen bij SoftwareKeep, en het gaat een grote verandering zijn. Maar wat moet u verwachten van deze nieuwe generatie software?

Meestal is MS Office al tientallen jaren de gouden standaard voor ondernemingen. Nu zal Office 2021 meer nieuwe functies bieden die zijn ontworpen met zakelijke gebruikers in gedachten.

Laten we er meteen in duiken!

Releasedatum?

Microsoft Office 2021 wordt uitgebracht op 5 oktober 2021 -- we zijn enthousiast.

Als u zich vroeg wilt voorbereiden op de lancering, kunt u nu beginnen. Microsoft heeft al onthuld dat de nieuwe suite op 5 oktober beschikbaar zal zijn.

Het is veilig om aan te nemen dat alle versies, inclusief de nieuwe Office LTSC, op de lanceringsdag tegelijkertijd beschikbaar zullen zijn.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw pakket voor je schoolwerk, of iets nodig hebt voor bedrijfsgerichte taken, je zult het snel kunnen vinden.

UI-wijziging?

Ja, Microsoft Office 2021 heeft een nieuwe gebruikersinterface: vernieuwd om aan uw behoeften te voldoen, met verschillende kleuren, thema's, donkere modus en nog veel meer. Je zult het geweldig vinden.

Geen abonnementen meer

Hoewel de prioriteit van Microsoft Microsoft 365 en Windows 365 is, die goed aanslaan bij consumenten, hebben degenen die zich liever niet binden of abonnementskosten niet kunnen betalen, nog steeds enkele opties beschikbaar met Office 2021. Geweldig toch?

Er wordt verwacht dat elke release van de software een eenmalige aankoop blijft, wat betekent dat u uw software voor altijd kunt behouden; het nadeel is dat er geen updates zijn.

Microsoft is van plan trouw te blijven aan zijn woord en heeft geen plannen om de prijs van Microsoft Office te veranderen.

Hoewel de releases van dit jaar niet goedkoper worden, stijgen de kosten ook niet met Home & Student voor $ 149.99 USD of de Home & Business-versie voor ongeveer $ 249.99 USD per exemplaar (inclusief permanente licentie).

We wachten de prijzen af ​​en houden je op de hoogte!

Ondersteuning voor donkere modus

Microsoft heeft de noodzaak van de donkere modus in Office erkend en u kunt uitgebreide ondersteuning verwachten. Het is gemakkelijk te zeggen dat Microsoft deze functie heeft toegevoegd om hun apps toegankelijk te maken en ze een aantrekkelijk esthetisch uiterlijk te geven, waardoor u zich productiever zult voelen terwijl u ermee werkt!

In de eerste openbare preview van Office 2021 voor Mac hebben we al enkele nieuwe functies in de donkere modus voor Word gezien. We hopen dat dit ook naar Windows wordt doorgevoerd, en zich ook uitbreidt naar andere Office-suite-apps zoals PowerPoint en Excel.

De Focusmodus is een andere handige tool die gebruikers meer focus geeft tijdens het werken, door automatisch alle afleidingen te verkleinen, zodat er minder interferentie is. De combinatie hiervan met de nieuwe Donkere modus zorgt voor extra productiviteit!

Nieuwe functies in Excel

Excel is misschien wel de grootste begunstigde van Office 2021!

De nieuwe functies in Excel voor Office 2021 beloven spannend te worden! Zoals uit de openbare preview blijkt, zijn er verschillende nieuwe functies die het sorteren van uw gegevens eenvoudiger kunnen maken, evenals meer ondersteuning voor Dynamic Arrays.

Dit duidt erop dat er vlak voor de releasedatum nog meer coole dingen uitkomen, mogelijk voor Windows - blijf op de hoogte!

Excel op macOS bevat meteen ook een aantal geweldige verbeteringen: het is nu veel sneller dan ooit tevoren en vertoont al enkele hints van een nieuw ontwerp van de interface. We zijn benieuwd waar dit de komende suite toe zal leiden.

Wees hier op 5 oktober om de beste prijs te krijgen voor het nieuwe Microsoft Office en ervaar het nieuwe ontwerp uit de eerste hand!

Neurale tekst-naar-spraak-stemmen

Het gebruik van tekst-naar-spraak heeft miljoenen mensen geholpen documenten gemakkelijker te lezen en te begrijpen. Microsoft staat op het punt de spraaktechnologie naar een hoger niveau te tillen met de opname van nieuwe neurale tekst-naar-spraak-engines in alle Office 2021-apps.

De nieuwe neurale stemmen in alle Office 2021-apps klinken natuurlijker dan voorheen, wat het lezen van documenten gemakkelijker zou moeten maken voor mensen met een visuele beperking of andere toegankelijkheidsbehoeften.

We verwachten opties tussen mannen- en vrouwenstemmen en verschillende accenten, zodat iedereen zijn of haar perfecte match kan vinden.

Is Microsoft 2021 een succes of een misser?

Onze mening? Het is een schot in de roos!

Jij bent de rechter. Bekijk deze video om uw mening te geven.

Laatste gedachten

We zijn blij deze informatie met u te kunnen delen en we hopen dat dit helpt bij het beantwoorden van enkele van uw vragen.

Als je meer details wilt over wat de toekomst in petto heeft voor Office 2021 of ander technisch nieuws, volg dan SoftwareKeep op Twitter waar we regelmatig berichten plaatsen blogt elke week.

En als er onderwerpen zijn die u in het bijzonder interesseren, laat het ons dan weten via ons helpcentrum op SoftwareKeep.

Nog één ding

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang vanaf de lanceringsdag de best mogelijke prijs voor Office 2021! We bieden onze e-mailabonnees regelmatig exclusieve promoties, aanbiedingen en kortingen aan, die allemaal rechtstreeks in uw inbox verschijnen. Abonneer u hieronder met uw e-mailadres om de beste prijs voor Microsoft Office 2021 te krijgen.

Meer over Office 2021

» Wat is er nieuw in Office 2021» Licenties Handleidingen voor Microsoft Office» Microsoft Office 2021 komt op 5 oktober

Microsoft Office 2021: wat u kunt verwachten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 5770

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.